ARRANGEMANG

Våra värdeord är omtanke, glädje och engagemang.  Konferens, 50 års fest eller familjelunch? Vi älskar detaljer och lägger mycket tid på att planera och genomföra ditt arrangemang. 


Vi riktar oss mot mindre grupper. Lokaler i huvudbyggnaden passar utmärkt till grupper från 2 upptill 30 personer. Välj mellan trädgårdscaféet, matsalen eller konferenssalen.  Men det går också bra att ha ett möte utomhus eller vid köksbordet i en av våra lägenheter. Mer avslappnat kan ett möte inte börja!

MÖTE & KONFERENS

Lanthotell Lidhem är ett härligt ställe för kreativa och effektiva möten. Här kan ni konferera både inne och ute i en Småländsk miljö. Vår trädgård och skogen omkring skapar möjligheter. Både till mötet och underhållning. 

UNADJUSTEDNONRAW thumb 22bbb


Konferens med övernattning, dagkonferens, lunch till lunch arrangemang? Basispaket eller pluspaket med hembakat/ ekologiska & fairtrade produkter?  Både vår anläggning och våra priser är attraktiva och konkurrenskraftiga. Prisindikation dagkonferens 325:- per person. Kontakta oss gärna för att diskutera möjligheterna och en prisuppgift.

Vi har 5 hotellrum/ lägenhet med 2-5 sängplatser på rummet. Vi har 3 lägenheter med 5 sängplatser. Några rum har våningssäng(ar). Om alla vill bo i 'dubbelrum' så kan ni bo med 22 personer på Lidhem. Men det finns fler sängplatser i våningssängarna/ extra sängar. Så om ni behöver några sängplatser till går det att ordna. 

GRUPPER

50 års fest, busslunch, eller familjelunch? Fika, lunch eller middag med mera kan ordnas efter överenskommelse.  Med sällskap större än 10 personer dukar vi i princip upp buffén. Inne eller ute i trädgården om vädret tillåter. Kontakta oss för möjligheter & prisuppgifter.

W0xa9BW1Q+usbLAMxrWYlw thumb 1df9c


VILLKOR ARRANGEMANG

Vi hanterar Visitas villkor om inget annat överenskommit i bokningsbekräftelsen. Länk till allmänna villkor konferenser, gruppbokningar och övriga arrangemang. I övriga fall  hanterar vi Lidhem Herrgård Vimmerbys villkor.

TILLGÄNGLIGHET

Konferenssalen finns på övervåningen. Det finns ingen hiss.

Trädgårdskaféet och matsalen är tillgängliga med rullstol.

Vi har inga speciella anpassningar till syn- eller hörselskadade människor.

Toaletten är inte rullstolanpassad.We must be the change we wish to see   Ghandi