I TRÄDGÅRDEN

Det finns en liten sandlåda, trädgunga, studsmatta, grillplats och picknickområde. I vår damm finns en flotta, om vattennivån är tillräckligt hög kan du dra ut flottan till en liten ö.

I den nedre delen av trädgården hittar du våra djur och grönsakslandet. Att leva på permaculture sättet för oss innebär bland annat att odla mat, gödsel och foder. Och att ha några gårddjur för att producera mängden kött, ägg och honung vi behöver för oss själva och vår verksamhet. Det är roligt, särskilt när får, grisar och kycklingar sparar oss tid genom att ploga och gödsla kökshagen, hålla små kryp under kontroll och "klippa" gräset. De hjälper oss till och med att återvinna matavfallet.

Det är inte det enklaste eller billigaste sättet att leva men det känns som om vi blir mer involverade i livet själva. För våra gäster är det ofta roligt att leta efter djuren i trädgården. Vi älskar barnens reaktion när kycklingarna och tuppen passerar förbi gungan och sandlådan under deras morgon promenad.

Vi gillar att dela med oss ​​av vår "permacultural" livsstil. Du är välkommen att besöka trädgården eller att fråga allt ni vill veta.  På kvällen 19.00 (några undantag) kan ni följa med René in i trädgården för att mata djuren.

We must be the change we wish to see   Ghandi